keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Jännittää

Moooi!



Eilinen näytti tältä:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Eli pitkästä aikaa supersiisti huone! Olo on nyt kuin uudelleensyntyneellä, kun joka puolella ei oo koulukirjakasoja ja lattia on imuroitu tippuneista hiuksista puhtaaksi. Sitäpaitsi vastapyykättyihin, lievästi pesuaineentuoksuisiin lakanoihin on maailman parasta nukahtaa.

Olin muutenki jotenkin erityisen ahkera eilen. Sain paljon aikaiseks asioita, mitä en normaalisti tee! Siivoilun lisäksi kävin aamulla diffuusio/spirometria-tutkimuksessa, urheilin, ahersin ylimääräsiä koulujuttuja ja olinki sit illalla ihan puhkipoikki. Tänään meininki on jatkunu aikalailla samalla kaavalla: oon pitäny lukioesittelyn peruskoululaisille, opetellu Wienervalssin, pelannu tennistä ja tehny enkun esseen. Hirveesti energiaa! Kaipasin koko sytostaattiajan tätä reippauden ja jaksamisen tunnetta, ja nyt se vihdoin on kotiutunut minuun jälleen.♥ Me so happy.

Tän postauksen otsikko on "jännittää", koska huomenna tapaan onkologin eli sädehoitolääkärin. Meille on varattu tunti aikaa ihan pelkästään höpöttämiseen, ja sen jonkun suojamuotin tekoon. Voin tulla kertomaan teille huomenna tarkemmin esim. just tuosta muotista, mikä sen käyttötarkotus on ja miten se tehdään. Tässä vaiheessa tiiän vaan sen, että minuun pitäs vissiin tatuoida jotain pisteitä ihoon (jotta saadaan se muotti aina jokaisen sädetyskerran aikana tismalleen oikealle paikalle), mutta tähän en aio suostuu. En vaikka maksettas. Ei ne voi minuu pakottaa, eihän?

En tiiä, miks miulla on tuosta huomisesta onkologin tapaamisesta perhosia masunpohjassa. Ehkä se johtuu siitä, että mun elämässä kääntyy jälleen yksi uusi lehti ja oon taas askeleen lähempänä terveyttä. Sitä ootellessa pyrin kasvattamaan hiusten lisäksi kynsiäni, jotka on kokeneet vähän kovia tän syövän aikana, as you can see...

Image and video hosting by TinyPic

Rakkaat kynteni, tämä on pieni hiljainen pyyntö. Kasvakaa, ja tulkaa mielellään yhtä vahvana takaisin kuin mitä olittekin ennen syöpää ja tyhmiä sytostaatteja. T. Elina, joka syö päivittäin sen maksimimäärän kalkki-, sinkki- ja piimaatuotteita.

Millonhan muuten hiukset lopettaa sen tippumisen? Näitä varisee edelleen pois, vaikka vikoista sytkyistä on jo kolmisen viikkoa. Tosin nykyään se ei satu henkisesti niin paljoo, ku kävin leikkaamassa näitä lyhyemmiksi ja ei tartte katella pitkien suortuvien irtoilemista :) Jos oisin ollu fiksu, niin oisin leikannu pituutta tukastani pois jo aiemmin, oisin säästyny monilta itkuilta! Hyvä tälleen jälkeenpäin huudella...

Ei mulla oikeestaan tainnukaa olla muuta asiaa. Palaillaan huomenna! (=

♥: Elli

Ps. En tiiä mikä tolle Photobucketille tuli, mutta se lakkas täysin toimimasta eli älkää ihmetelkö jos jossain postauksissa kuvat on sellasta pikselimömmöö, yritän korjata asian! Vaikka ei oo hajuukaa et mikä meni pieleen........

12 kommenttia:

  1. Heips!

    Mä tapasin jo sädehoitolääkärin ja ainakin mulle jäi pelkästään positiivinen mieli. Jutskailtiin just kaikista mieltä askarruttavista asioista, kateltiin kaikkia mun tt-kuvia ja sit se kertoi et miten sädehoidot etenee ja mitä haittavaikutuksia tulee.

    Noita tatuointipisteitä mäkin jännitin, mutta ei siihen taida vaihtoehtoa olla. Ja näin kolme tatuointia rikkaampana voin sanoa, että ei ne kyllä oo pahoja. Ihan neulanpään kokoiset pisteet vaan ja nekin taas askelia kohti terveyttä.

    Ja muotin tekeminenkin oli oikeestaan vaan melko hauskaa! :)

    Tsemppiä ja taistelumieltä loppuun asti!

    VastaaPoista
  2. Iha tsillisti waa kyl ne kynnet sielt tuleee :D mut on liikuttavaa silti et kaiken keskellä sie ikävöit niitä toki teitin tuntien en kyllä yhtään sitä eppäillytkään :--) meinaa kohtuu kornia, et sulla on nyt ööbaut 40 postausta ni monessakohan postauksessa sul o kynnet messis ja ilmaiset tunteesi niitä kohtaan! KJEH

    VastaaPoista
  3. Hei mä syön niitä Evonia-kapseleita mitä taisit esitellä yhdessä postauksessa, niin mulla kasvaa kynnet ihan hirmuvauhtia ku syön niitä! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva huone sulla. Minä muutin tossa - ööö - n. vuosi sitten entistä pienempään asuntoon lasteni kanssa. Yritän aina ottaa kontrollia kaaoksesta ja pistää kotia ojennukseen. Hauskasti kun yhdestä päästä onnistuu, niin toisesta päästä hajoaa käsiin. Lasten huoneiden siivon ylläpitoa en edes yritä... Meillä on yksinkertaisesti vain LIIKAA tavaraa. Pikkuhiljaa hävitellään sitä. Kun vielä tietäis, mikä on tarpeellista mikä ei.

    Toivottavasti on hyvä sessio sädetyslekurin kanssa!

    t. kiara-täti

    VastaaPoista
  5. Sanja,
    joo yllättävän hyvin se meni miullaki tuo lääkärin tapaaminen. En jaksa tänään päivittää, mut päivitän huomenna siitä tännekin sit:D Mulle tehtiin kans toi naamio, mutta sain kyllä luvan olla ottamatta niitä tatuointeja! Tussikin käy siis hyvin. Kiitos samoin tsemppii sinne, toveri!:)

    Anonyymi,
    oot niin salee Antti :--DD Mun ja mun kynsien välinen parisuhde on ollu nyt 4kk tauolla, mut nyt me aateltiin taas yrittää uudelleen lämmittää meidän välejä, joten turha huudella siel nii!!

    Sanssu,
    joo esittelin! Ja hei huippuu kuulla et ainaki jollaki ne toimii... Oon nyt popsinu niitä viikon ja pientä edistystä on jo huomattavissa:)

    Kiara,
    niinpä, miunki pitää aina välillä vaan yksinkertaisesti heittää sitä tavaraa pois. Ei auta muu! :D Materiaan on turha kiintyä, näin meijän äiti aina opettaa. Yritän ite pikkuhiljaa oppia sisäistämään sitä mut silti tulee aina osteltuu vaa lisää! Argh.

    VastaaPoista
  6. saletisti oon antti tsih :---)

    VastaaPoista
  7. Elina siun huone on ihana :o Voi toi palmuseinä, upea! ♥

    VastaaPoista
  8. Anonyymi,
    käyttädy.

    Cindy,
    mieki tykkään tuosta seinästä! :) Kiitos!!

    VastaaPoista
  9. ihanan kotoisa huone sulla! :) <3 ja toivottavasti sun kynnet kasvais! :) mäkin kasvattelen tällähetkellä omia kynsiä, pitäis nyt syödä jotain d-vitamiinilisiä! tuntuu että talvella ei millään kynnet kasva tai pysy pitkinä, vaan lohkeilee vaan kokoajan :s.

    VastaaPoista
  10. Anna,
    kiitos! <3 Voiko talvella oikeesti olla vaikutusta kynsien kasvamiseen? Oon ite nimittäin miettiny tota :D Kesällä mulla oli nii vahvat ja paksut kynnet. Suosittelen ehottomasti noita Piimax-tabuja tai Evonia-kapseleita jotka esittelen tuossa paria postausta aiemmin:) Ne oikeesti kasvattaa kynsiä!

    VastaaPoista
  11. Mistä oot saanu ton sinisen nallen?
    Lahjana joltain?

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,
    eei ku se on miun äitin vanha :) Tyyliin jotain 40vuotta sitten ostettu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)