tiistai 26. helmikuuta 2013

Vårens första dag, och jag vill va' med


Ystävä, kevät, etelänreissun suunnittelu, couscous-nuudeli-kasviswokki, 4h treenit ja hyvä olo. Mun tukka näyttää nykyään liukuvärjätyltä, vaikka kyseessä on maailman törkein juurikasvu. Ois varmaan kampaajan aika piakkoin... Mut nyt meen nukkumaan, jotta jaksan aamulla raahata peppuni koululle ruotsin kertaustenttiin. Laters!

: Elli

Jee


Muistin taas tänään, että miulla on ihan huippuja kavereita. Se miun läheisin ystävä Johanna nimittäin muutti kuukausi takaperin Helsinkiin ja oon ollu ihan lost siitä lähtien. Kauhee ikävä ja kaipuu yhteisiä lenkkejä, ruuanlaittohetkiä, kahvitteluita ja vaan löhöömistä.

Tänään miut yllätettiin superilla tavalla, nimittäin Jossu marssi meijän treeneihin ja sai miut öbaut hyppimään ilosta. Hemmetin sika (!!) vielä huijas minuu puhelimessa paria tuntia aiemmin, että "joo oon lähössä töihin, soitellaan illalla", vaikka on ollu samaan aikaan jo Joensuussa.

Ei mulla oikeestaan ollu muuta asiaa teille tänään, aattelin vaan tulla hehkuttamaan, miten tollaset pienet yllärit voi oikeesti tehä päivästä kertaheitolla triplasti paremman.  

: Elli

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vuosikatsaus

HELMIKUU 2012


HELMIKUU 2013




Ton verran hiukset ehtii siis kasvaa vuodessa. I'm happy! Tää ei oo ees poikatukka enää, vaan kesään mennessä yltää reilusti yli olkapäiden. Kirjotin tähän äsken jäätävän pitkän tekstin naisten kaljuudesta ja siitä, miten mua ällöttää ulkonäköni tossa ekassa kuvassa. Olenko oikeasti näyttänyt joskus tuolta, vain reilu vuosi sitten? Hävettää. Mua alkoi kuitenkin ujostuttaa julkaistuani sen pitkän tekstin ja deletoin sen, sori. Ehkä vielä jonain päivänä oon tarpeeksi rohkea puhuakseni kaljuuntumisesta niin henkilökohtaisella ja kantaaottavalla tasolla.

♥: Elli

PS. Check THIS out, sieltä löytyy yks niistä lukuisista "my hair after cancer"-postauksistani.

lauantai 23. helmikuuta 2013

OBS

Joudun valitettavasti lisäämään tänne blogiin ton sanavahvistuksen kommentoidessa! Syynä on joku hemmetin rasittava haittaohjelma tms, joka floodaa kolmen minuutin välein roskapostikommentteja postauksiini. Oon skannannu koneen virusten varalta jo ties kuinka monta kertaa, ja ainakaan ton viruksentorjuntaohjelman mukaan mitään pöpöjä ei pitäs koneessa olla.

Toivotaan siis, että tällä sanavahvistuksella saadaan toi ärsyttävä ongelma pois päiväjärjestyksestä! Aikani jaksoin niitä kommentteja poistella, mutta kun niitä alko tulla 50 päivässä ni hermo menee.

♥: Elli

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Good day

Tänään on ollu ihan mieletön päivä! Liekö tuon auringonpaisteen ansiota, mutta oon vaan hymyillyt hetkestä toiseen. Aamulla suunnattiin Lindan kanssa salille jo yhdeksältä, vedettiin hyvä reeni ja käytiin saunassa sen jälkeen. Sitten kokkailtiin kanasalaattia ja juoruiltiin viime viikonlopun abiristeilystä. Iltapäivällä mulla oli vielä tennistreenit ja jaksoin painaa fysiikkaharjoitteetkin ihan täysillä! Yleensä lusmuun niistä, haha. Illalla lähdin käymään vielä ihmisten ilmoilla, ja vedin päälleni neonkorallin paidan ja kukkahuivin ihan vain kevään kunniaksi.


Voi kunpa huomennakin ois tämmönen päivä!! Haleja kaikille :)

♥: Elli

maanantai 18. helmikuuta 2013

Duracell

Lukuloman ensimmäinen päivä, ja mie oon täynnä energiaa. Avasin silmät ilman mitään ongelmia jo kahdeksan kieppeillä, luin kolme kappaletta ruotsinkielistä kirjaa "När Lucy Sullivan skulle gifta sig" ja ahersin ruotsin tenttipakettia eteenpäin. Opiskelu ei ees tunnu niin vastenmieliseltä, kun saa löhötä kotona ilman tälläytymistä ja kolmen viltin alle kääriytyneenä. Oikeestaan tää on jopa ihan mukavaa. Jos jaksan opiskella tällä innolla kirjotuksiin saakka, saan varmasti Laudaturin ainakin ruotsista.




Äsken tein itelleni naminami-aamupalan/lounaan, johon sisältyi puuroa, teetä, pari ruisleipää ja mandariini. Nyt on masu ihan halkeemispisteessä, ja sulattelen sitä vielä hetken aikaa ennen ku lähden salille ja sieltä suoraan treeneihin. Oon käynyt nyt vuodenvaihteen jälkeen joka viikko vähintään 3 kertaa salilla, koska haluan, että musta tulee vahva. Niin vahva, että pääsen ensihoitajakoulutukseen ja opiskelemaan sitä alaa, joka tuntuu tällä hetkellä kutsumukselta. Oon myös jäänyt koukkuun salilla käymiseen: siitä tulee vaan niin hyvä olo, kun huomaa että lihakset oikeesti kehittyy. 


Aiemmin pidin esim. Victoria's Secret -malleja kauneusihanteenani. Nykyään en arvosta laihuutta, vaan enemmän lihaksia ja muotoja. Oonkin oppinut tykkäämään pepustani ja vahvoista jaloistani. Se on hyvä, koska en oo koskaan ollut kukkakeppityyppi eikä miusta ikinä sellasta tulekaan. Ei, vaikka lopettasin tenniksen ja lihakset häviäis. On paljon helpompi olla sinut oman ruumiinrakenteensa kanssa kuin tapella koko ajan sitä vastaan. Joo tiedän, että mulla on ylimääräistäkin, mutta ei se oikeastaan haittaa :--) Syövän jälkeen opin olemaan armollinen itselleni enkä vaatimaan liikoja. Tottakai tavoitteita saa ja pitääkin olla, mutta rajansa kaikella. En mä treenaa tennistä tullakseni timmiksi, vaan koska mulle tulee pelaamisesta hyvä olo ja saan siitä voimaa jaksaakseni muut arjen askareet. On kivempi treenata hymy huulilla kuin verenmaku suussa.

Ehin lukee nyt vielä pari kappaletta tota kirjaa eteenpäin ja sit suuntaan nokan kohti hallia. Illalla on luvassa vielä ensiaputaitojen kertaamista pikkupartiolaisten kanssa. Palaillaan!

♥: Elli

perjantai 15. helmikuuta 2013

Penkkarikuvia

Eilinen penkkariasuni yritti siis kovasti esittää lumilautailijaa, mutta viime viikkojen kiireen (ja inspiraation puutteen) vuoksi mulla jäi ton toteuttaminen vähän vaiheeseen, ja siksi se oli ehkä vähän tylsä. No mutta, pääasia että mulla oli kivaa ja eipähä ainakaan paleltanu rekkalavalla nuo snoukkahousut jalassa!! Karkkia heittelin pinkistä laskettelukypärästä :--)

KOULULTA


Näin käy kun ei tottele abien sääntöjä, voi joutua vaikkapa sidotuksi tuoliin tai jalkapuuhun

 Pikkusisko sai kunnian kantaa miut pois koulusta!

REKASTA


Siitä sitten lähettiin kodin kautta etkoille ja jatkoille :) Abiturientti vuosimallia 2013 kiittää ja lähtee kohtaamaan tuon järkyttävän kirjakasan, joka on jo hetken odotellut lukijaansa!

♥: Elli

Unfair


"Suomessa sairastuu syöpään noin 150 lasta vuodessa. Näistä lapsista paranee noin 75-80%. Tänään narikkatorilla on 150 lasten tuolia, joista 23 palaa kynttilä."

Aloin itkeä, kun näin tuon kuvan Facebookissa. Oon aina ollu herkkä tämmösille, mutta nyt sairastettuani itsekin syövän, tällaiset koskettaa entistä enemmän. En osaa myöskään sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olo mulla on omasta terveydestäni - voin opiskella, syödä, nähdä ystäviä, matkustaa jne. Joillekin ne arkipäiväisiltä tuntuvat asiatkin eivät ole mahdollisia. Ja se jos mikä on surullista ja epäreilua.

Kuvassa on 150 tuolia ja 23 kynttilää liikaa. Niitä ei pitäisi olla ollenkaan.

♥: Elli

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

HUOMENNA



P E N K K A R I T !!!!

Valmisteluiden perusteella tästä hyvä tulee ;)

♥: Elli

torstai 7. helmikuuta 2013

Make no excuses now




Tukka on tosi pitkä. Vuosi sitten mä olin kalju, en laske niitä muutamaa haiventa hiuksiksi.



Saan energiaa hyvästä ruuasta. Mun mielestä on ihan ok syödä tollasia vuorenkokoisia annoksia, jos niiden sisältö on terveellistä.



Tein tänään laskiaispullia, jotka räjähti uunissa? Yhestä tommosesta menee jo ähkyyn, huhuh. Tulkaa syömään, noita on jääkaappi nyt täynnä.

Huomenna on äikän tekstitaidon yo-kirjoitukset, mutta jostain syystä mua ei jännitä ollenkaan. Sain preliminääreistä 4,5p ja 6p, joten ehkä mä pääsen myös nuo viralliset tekstitaitotehtävät läpi.

Nyt mulla on sovittu puhelintreffit Jossun kanssa, kuulumisiin!

it’s not about what you’ve done
it’s about what you doing
it’s all about where you going
no matter where you’ve been

♥: Elli